FORSIDE

Årsmøte Hop BBK 4. mars 2020

Styret i Hop Basketball klubb ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte:

Dato: onsdag 4. mars 2020
Tid: kl. 1830 – 2000
Hvor: Hop Ungdomsskole

Det blir presentasjon av aktiviteter, fremlegging av årsrapport, regnskap og valg av nytt styre.

Saker et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet må være sent styret innen 18. februar 2020 til mailadresse post@hopbasket.no. Fullstendig saksliste og saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest en uke før årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. De som ønsker å bli medlem sender mail til post@hopbasket.no. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv. se idrettslagets lov § 5 til §8.

Velkommen til årsmøte.

Med vennlig hilsen,
Styret i Hop Basketball klubb

post@hopbasket.no

HOP BASKETBALLKLUBB 40 ÅR

Da er dagen kommet og vi skal ha jubileumsarrangement i Hophallen for alle medlemmer, naboer, søsken, heiagjeng, foreldre, foreldrekontakter, trenere, styre og alle som liker Hop BBK .

Her vil du finne HOP BBK sin Historie – trykk på LINK for å se mer

Hop BBKs historie

Hop Basketballklubb ble stiftet 25.april 1979 av basketjenter som trente på damelaget til U-Pihl som var i 2 div. Det var Elin Merete Johannessen Iden og jenter fra skolelaget på Hop Skole, Tone Roll, Marit Helland, Elisiv Halvorsen, Mette Paulsen  og andre. Stiftelsesmøtet var i damegarderoben på Fana Gymnas. og jentene var den gang 15-17 år.