DRAKTER

Drakter bestilles av hvert lag og man kan ha egen sponsor på drakten om man har det. Soulsport kan sende regning direkte til sponsor.

Drakten koster 690,- for trøye og shorts. Trøyen er vendbar hvit/blå mens shortsen er i 1 farge og er ikke vendbar, man kan velge hvit eller blå – Det kan også bestilles 1 ekstra shorts slik at man har 2 farger. Det finnes også vendbar shors + drakt – disse koster 790,- men de fleste velger enkel shorts. Alle deler vil ha spillernummer og Hop BBK logo. Ved bestilling er det minimum 5 draktsett – det er derfor viktig at en vet hvem som trenger drakter (se kontaktinfo under).

Dersom laget ikke har egen sponsor vi HOP BBK sponse med kr 100,- pr draktsett. Kontakt kasserer for tilbakebetaling (se info under styremedlemmer)

Under er det bilder av det som må bestilles hos Soulsport. Draktsett er minimum bestilling på 5 sett, hettejakke 10 stk, bag 10 stk.

Når det gjelder bestilling av drakter samkjøres bestillinger flere ganger i året. Ta kontakt med Siri Pihl-Johannessen i Hop-styret for info – mobil 41 41 15 45 eller via mail siri@yesprofil.no

vendbar-spillerdrakt-begge-farger-og-shorts

Spillerdrakt med vendbar topp og enkel shorts. Sublimeringstrykk på et lett og pustende 130 gr. materiale. Svært behagelig tross i 2 lag.hettejakke

hettejakke-rygg-med-brodert-logoHettejakke. Spesialprodusert bomullsjakke i 320 gr.  med kraftige broderinger på bryst og arm. Kontrastfarger på snor og innside av hetten. 

hopbag-2hopbag-3

Spesialbag for basketball. Praktisk bag med utvendig nett/lomme for ball og eget tett rom for vått treningstøy. Spillers navn, nummer kan trykkes på.