DRAKTER

Drakter bestilles av hvert lag og man kan ha egen sponsor på drakten om man har det. Soulsport kan sende regning direkte til sponsor.

Drakten koster 690,- for trøye og shorts. Trøyen er vendbar hvit/blå mens shortsen er blå og er ikke vendbar. Det kan også bestilles 1 ekstra shorts slik at man har 2 farger.  Alle deler vil ha spillernummer og Hop BBK logo. Ved bestilling er det minimum 5 draktsett – det er derfor viktig at en vet hvem som trenger drakter (se kontaktinfo under).

Dersom laget ikke har egen sponsor vil HOP BBK sponse med kr 100,- pr draktsett. Kontakt kasserer for tilbakebetaling (se info under styremedlemmer)

Minimumsbestillinger hos Soulsport er som følger:

  • Draktsett minimum 5 sett (kr 690/set)
  • Hettejakke 10 stk (kr  /jakke)
  • Bag 10 stk. (kr  /bag)
  • Sokker min 50 par (kr 100/par)

Forøvrig se varer utstilt i nettbuttikken.

Bestillinger gjøres via nettbutikken. Kampanje vil bli kjørt ved sesongstart i slutten av september og igjen i februar.

vendbar-spillerdrakt-begge-farger-og-shorts

MERK – shorts skal være blå.

Spillerdrakt med vendbar topp og enkel shorts. Sublimeringstrykk på et lett og pustende 130 gr. materiale. Svært behagelig tross i 2 lag.hettejakke

hettejakke-rygg-med-brodert-logo
Hettejakke. Spesialprodusert bomullsjakke i 320 gr.  med kraftige broderinger på bryst og arm. Kontrastfarger på snor og innside av hetten. 

hopbag-2hopbag-3

Spesialbag for basketball. Praktisk bag med utvendig nett/lomme for ball og eget tett rom for vått treningstøy. Spillers navn, nummer kan trykkes på.