Trenings og kompetansekurs i regi av Bergen Elite 31.8 tom 2.9 2018

For påmelding sjekk Facebook siden til Bergen Elite

Kompentansehelgen 2018 er et unikt tilbud til medlemmer av Hop basketballklubb, IL Sandviken og Loddefjord IL pluss nye klubber i Bergen Elite-samarbeidet. Arrangementet er tilrettelagt for spillere i aldersgruppen U14 til U19.www.bergenelite.no/kompetansehelg

Man kan melde seg på enten Spiller-camp eller Trenerkurs EB.

Spiller-camp

Dette er ikke en elitecamp for de beste, men derimot en camp for U14-U16-spillere som ønsker å bli bedre – uansett nivå. Her får du indviduelle tilbakemeldinger, innsikt i de beste drillene, inspirasjon og motivasjon til å trene, tips om hvordan bygge lagfølelse, osv. Dette blir gøy, og du får tilgang til de beste ressurspersonene og den fremste kompetansen i Norge! Det legges opp til både hallaktivitet ledet av:
Mathias Eckhoff
Brent Hackman
Lisbeth Jansen
I tillegg til spiller-camp, legges det til rette (hvis du vil) for at du også kan gå på fysisk camp der du kan bli undervist av din personlige trener, få måle deg selv innen spenst og styrke, samt få lære deg smarte øvelser innen blant annet tøyning og balanse. Bli bedre kjent med din egen kropp og tren og tøy riktig!

Easybasket aktivitetsdag

Dette er en aktivitetsdag for barn i easybasketklassene.

Vi vil tilrettelegge for inndeling tilrettelagt både alder og nivå. Aktivitetene ledes av Sondre Lemme og deltagerne på trenerkurset.

Takket være støtte fra OBOS inkluderer deltagelse på aktivitetsdagen også en gratisbillett til landskampen mellom Norge og Island i Frøya Arena klokken 18.00 samme dag.

Trenerkurs EB

Kurset gjennomføres fra fredag (31.8) til søndag (2.9) – totalt 14 timer. Gjennomført og bestått kurs gir formell sertifisering som EasyBasket-trener samt godkjenning som NIFs barneidrettsinstruktør.

Deltakeravgift: 600 kroner (300 kroner refunderes i etterkant sammen med kursbeviset)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *