Hop Hunters gjorde god innsats på SilverCup på Kongsberg

Helgen 6. til 8. September deltok Hop Hunters på SilverCup i Kongsberg

Turen startet fra Kiwi midttun kl 08:15 på fredag med 9 spente gutter og 3 minst like spente pappaer.
Vi var kjempeheldig med været og hadde en flott kjøretur Hardangervidden over til Kongsberg

Når vi ankom Kongsberg så sjekket vi inn på Funkelia og gutta fikk tildelt hytter og leilighet og skiftet om til første kamp.

SilverCup er i gang

Fredag

Første kamp i gruppespillet var fredag kl 18:15 mot Oppsal IF Basket 2 og fikk vi kjørt oss litt. Det var tydlig at det var første kamp etter sommeren og med en lang biltur i kroppen. Kampen endte med tap 37-48 tap for gutta, men nå var vi ihverfall i gang.
Det var gått å komme seg tilbake til funkelia for dusjing og avslappning. Pappaene disket opp med hjemmelagde hamburgere. Ble en tidlig kveld, siden neste kamp var allerede lørdag kl 08:00.  Seint fredag kveld ankom også vår nye trener Ognjen Nivasic

Lørdag

Lørdag kl 06:30 ble frokostbordet dekket og guttene spiste etterhvert som de stod opp. Var på plass i Kongsberg Idrettshall kl 07:17 for 08:00 kampen mot Drammen Basketballklubb. I den kampen fikk vi revansje og vant 51-40. Etter kampen var det tid for lunsj og avslappning og litt basketteori vha playstation og NBA2K24.
På ettermiddagen var det Hønefoss BBK 2 som møtte oss og her hadde vi en god kamp som vi vant 54-32 og inntok 2. plass i puljen og kom videre til sluttspillet!  Feiret med pizza på kvelden.

Søndag

Igjen ble den en 08:00 kamp. Kvartfinale mot det lokale Kongsberg laget Bergkameratene Basket. En veldig tett og god kamp som vi etterhvert fikk føringen på. Lå veldig jevnt i de 2 første perioden, før gutta strammet skruen og dro i land seiren med 51-40. Klare for Semifinale!!!
Allerede kl 10:30 så var semifinalen igang mot sterke EB-85 og her fikk vi demonstrert fullbane press perfeksjonert over lang tid og det ble en veldig tøff for våre gutter. For hunters, så endte cupen med tap 34-91 i semifinalen. EB-85 gikk videre og vant over Oppsal IF Basket i finalen.

Mål for cupen

Etter å hengt litt med hodet etter semifinalen, så dro hele gjengen tilbake til Funkelia, for en god dusj, litt mat og rydding av leilighet og hytter. Så fylte vi opp bilene og startet reisen tilbake til Bergen. Vi hadde vel 2 klare mål for SilverCup på forhånd, å ha det kjekt sammen som et lag og å gjøre laget best mulig klare til seriestart. Med smilene og latteren som var i friperiodene og den enorme progresjonen som laget viste på banen, så må vi vel si at målene er innfridd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen bilder fra turen: