Sterk 2023-2024 sesong av Hop Hurricanes -Regionsmesterskap og NM

Regionsmesterskapet 2023/2024

Hop Hurricanes startet regionsmesterskapet med en solid kamp mot Ulriken, der de hadde stålkontroll igjennom hele kampen. I finalen møtte de Ytrebygda – det stod helt likt etter 1. periode men Ytrebygda gikk dessverre av med seieren. Alt i alt en veldig god innsats og Hop gutta landet en velfortjent sølvmedalje.

 

Norgesmesterskap 2023/2024

Laget var forberedt på tøffe kamper i NM, da de kom i gruppe med både Bøler og Asker, som er to veldig gode lag.

 

NM – Kamp #1

Hurricanes møtte Bøler i første kamp lørdag kl. 09.00, og startet kampen litt tregt med mye bom, men ellers godt spill. Halvveis i kampen ledet Bøler med 15 poeng, men hop gutta ga seg ikke. Hurricanes hentet inn ledelsen og ledet med 6 poeng da det var ca. 6 minutter igjen av 4. periode. Derfra ble det dessverre mørkt og Hurricances scoret ikke et eneste poeng etter dette, noe som endte med at Bøler vant kampen med 8 poeng.

 

NM – Kamp #2

Mot Asker i kamp to startet Hurricanes bra, men kampen endte dessverre med tap, og Asker vant med god margin.

 

NM – Kamp #3

Hurricanes møtte Skien i kamp tre, her styrte Hurricanes kampen hele veien og hadde ledelse fra start til slutt. Hurricanes vant med god margin.

 

NM – Kamp #4

I siste kamp møtte Hurricanes Tromsø, med muligheten for en etterlengtet revansj etter NM kvaliken.

Dette var en jevn kamp hvor det var mye frem og tilbake, men til slutt var det Hurricanes som viste mest krefter og dro seieren i land.

 

Hurricanes avsluttet sesongen med seier og 9. plass i NM, og dette har gitt motivasjon og noe å jobbe med og mot til neste sesong. Heia Hop!