Trenerbytte for Hop Hunters G16

Ognjen Nisavic Foto: Kongsberg Miners

Hop basket takker Sinisa Komatina for god innsats med Hop Hunters

Hop Hunters G16 har det siste året hatt Sinisa Komatina som sin Coach. Gutta har satt veldig pris på og har hatt stor fremgang under Coach Sinisa, men på grunn av stort og endret arbeidstilfang, så måtte Sinisa ta valget å trekke seg som trener for Hunters.
Hop basket håper Sinisa ser innom oss fra tid til annen og ønsker lykke til videre.

Hop basket har gleden av å ønske velkommen til klubben Ognjen Nisavic som ny Coach for Hop Hunters G16

 

Litt fakta om Ognjen Nisavic

Født: 05.05.1990
Fødested: Jagodina, Serbia
Høyde: 1,95m

Ognjen har spilt basketball på øverste nivå i Serbia og i andre land i regionen i en rekke år, før han kom til Norge for å spille i BLNO for Fyllingen BBK i 2017-2018. Var deretter 2 år i Frøya Basket, før han satte kursen østover mot Kongsberg og deres Kongsberg Miners. Der spilte han i 2 sesonger, før han igjen returnerte til vestlandet for å spille Frøya i en sesong. Se ProBallers.com for statistikk

Han har også vært trener for basketlag i forskjellige aldre, både i Kongsberg, men også her i Bergen. Siste 2 år, så har han trent U19 laget og 1. / 2. divisjonslaget til Frøya.
Det er ikke bare basketball det går i. Ognjen jobber nå som miljøarbeider på en skole her i Fana.

Ognjen ser veldig fram til å jobbe med guttene på Hop Hunters og han var med laget til Kongsberg Miners sin SilverCup i helgen som var. Der fikk han se og lede laget i flere gode og tette kamper. Han har notert seg både styrker og svakheter og har fått gjort seg noen gode tanker om hvor han skal ta laget videre.

Her kan du lese mer om Hop Hunters tur til SilverCup