TV2 saster på Hop Stars

TV2 har laget en dokumentar om Hop Stars på seks episoder som sendes på TV2 Play. TV teamet følger Stars spillerne i hverdagen, både hjemme og på jobb, på trening og kamper frem til Special Olympics Unified turneringen i Sansepolcro i Italia i oktober 2022. Men før episode 1 og 2 ble sluppet 12. februar, var det premierefest på Media City Bergen 10. februar med 100 personer til stede.

Hvordan var det å ha et TV team med seg både på trening og på turer?

I begynnelsen synes både spillerne og vi trenerne at det var veldig spesielt og litt unaturlig, men ettersom tiden gikk ble det naturlig både å ha kamera til stede og mikrofon plassert på oss. All ære til TV2 teamet som var både profesjonelle, hyggelige og lett å samarbeide med.

Hva synes spillerne om det å bli TV stjerner?

Alle spillerne synes dette er veldig gøy, men noen trives nok bedre i rampelyset enn andre. De er veldig spent på hva som vil bli vist og hva som blir klippet vekk. Men TV2 teamet har forsikret spillerne om at de vil bli fremstilt på en god måte. Nå gleder alle seg til å få se det ferdige produktet og om andre TV-seere liker dokumentaren også.

Dokumentaren viser at det er muligheter for alle. Spillerne får vist hvem de er og at trening gir resultater. Håper også at denne dokumentaren vil inspirere andre klubber til å starte flere STARS lag i Norge.