Trenerkabalen i Hop er lagt

Alford signerer sammen med Dorothy Dankel fra Indiana (USA), assisterende leder for Sportslig Utvalg og trener Hop Mix-lagene 2011-2015.

Andre Alford er mannen som skal være hovedtrener for guttesiden i Hop BBK.

Tirsdag signerte Alford en ettårs-kontrakt med bergens største basketballklubb. Alford er godt kjent i klubben og har ledet flere av guttelagene de siste fire årene.
Alford er fra USA og har 18 års erfaring som baskettrener. Han vil være hovedtrener for divisjonslaget til Hop, Hop Hurricanes og arbeide på tvers på guttelagene for å hjelpe å utvikle spillere. Han vil i tillegg ha en mentorolle for de yngre trenerne.

-Vi er glade for å ha sikret oss Alford for ytterligere ett år, sier Sportslig leder Ole Jacob Sandal.

I en kommentar sier Alford: – I am looking forward to the upcoming season. We have a plan in place to create opportunities for every player attached to Hop. We have a large group of players that are eager to learn and compete at every level. I am excited to watch these young guys grow, not just as players but as young men. 

Ny strategi for de neste tre årene
I prosessen med ansettelsene av en ny hovedtrener, har klubben etablert en sportslig strategi for de neste tre årene.

-Hop er en breddeklubb og vi skal satse tungt på unge spillere og oppover. Klubben skal etablere et bærekraftig divisjonslag på herresiden og samtidig fokusere på å rekruttere nye og utvikle eksisterende spillere. Strategien vil i første omgang bli presentert for trenerne i klubben og deretter vil den publiseres på nettsiden, sier Sandal.

Med tidligere annonserte ansettelse av Petter Schanke som hovedtrener på jentesiden, markerer ansettelsen av Alford at den endelige trenerkabalen for den kommende sesongen er lagt.

 

LES OGSÅ: Ny hovedtrener for jentene i Hop