Oppsummering Summer Camp 2020

Vi vil takke alle som deltok på sommer camp 2020. Dette året har vært en utfordring på grunn av Covid-19-pandemien. Det var mange usikkerheter rundt muligheten til  å arrangere, men campen blegjennomført i henhold til NIF’s smittervernsregler.

Vi har hatt en variert gruppe spillere fra flere klubber; både fra Bergen og Oslo. Fokus for treningene inkluderte trippel trussel, mental styrke, fysisk trening / sportsernæring og hvordan bli en bedre lagspiller. Den viktigste lærdommenn å ta med seg var å jobbe hardt og ha det gøy.

Alle spillerne har fått en unik mulighet til å forbedret sine ferdigheter i løpet av sommeren. Et par spillere utmerket seg med følgende utvelgelser:

Most Improved Player Award: Scott Finnema

Ironman Award: Eduard Valean

Takk til A&A Fitness for gjennomføring av årets camp, vi gleder oss til 20/21 sesongen.

 

 

 

 

Bilder fra CAMPEN

Ny hovedtrener for jentene

Sølv i U16 NM 2019, ledet av Ole (venstre) og Petter (høyre)

Hop BBK har sikret seg den meriterte Petter Schanke som ny hovedtrener for jentene i klubben.

-Vi er inne i en vanskelig periode for klubben med covid-19, og da det dette ekstra hyggelige nyheter, sier leder for sportslig utvalg, Ole Jacob Sandal.

Schanke og Sandal har arbeidet sammen i en årrekke for Hop og etablert flere lag som har kjempet i toppen av sine årskull.

-Jeg har arbeidet med Schanke som trener de siste åtte årene og han er perfekt i rollen som hovedtrener for jentene, sier Sandal.

Schanke har også en lang karriere som spiller. Som junior var han med å vinne NM gull, ble High School State Champion i Montana (USA), vant to kongepokaler i BLNO med Ulriken og spilt på landslaget for Norge.

Som trener har han trent frem flere aldersbestemte U-landslagsspillere i Nattland på 90-tallet og i Hop de siste årene.

 

 

 

 

 

 

 

Flere lag