Nyheter

TV2 saster på Hop Stars

TV2 har laget en dokumentar om Hop Stars på seks episoder som sendes på TV2 Play. TV teamet følger Stars spillerne i hverdagen, både hjemme og på jobb, på trening og kamper frem til Special Olympics Unified turneringen i Sansepolcro i Italia i oktober 2022. Men før episode 1 og 2 ble sluppet 12. februar, var det premierefest på Media City Bergen 10. februar med 100 personer til stede.

Hvordan var det å ha et TV team med seg både på trening og på turer?

I begynnelsen synes både spillerne og vi trenerne at det var veldig spesielt og litt unaturlig, men ettersom tiden gikk ble det naturlig både å ha kamera til stede og mikrofon plassert på oss. All ære til TV2 teamet som var både profesjonelle, hyggelige og lett å samarbeide med.

Hva synes spillerne om det å bli TV stjerner?

Alle spillerne synes dette er veldig gøy, men noen trives nok bedre i rampelyset enn andre. De er veldig spent på hva som vil bli vist og hva som blir klippet vekk. Men TV2 teamet har forsikret spillerne om at de vil bli fremstilt på en god måte. Nå gleder alle seg til å få se det ferdige produktet og om andre TV-seere liker dokumentaren også.

Dokumentaren viser at det er muligheter for alle. Spillerne får vist hvem de er og at trening gir resultater. Håper også at denne dokumentaren vil inspirere andre klubber til å starte flere STARS lag i Norge.

Innkalling til Årsmøte i Hop Basketballklubb 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Hop Basketballklubb. Årsmøtet avholdes 08.03.2023 kl. 19.00 på Hop ungdomsskole.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest innen 22. februar 2023 til post@hopbasket.no.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter er tilgjengelig på forespørsel til post@hopbasket.no fra 01.03.2023.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Hop Basketballklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Hop Basketballklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Hop Basketballklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Carl-Fredrik Husby, styreleder, kontaktes på 958 42 942 eller post@hopbasket.no.

 

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret  

Sølv til Norge i Special Olympics European UYT

Les reisebrev med bilder og oppsummering av turneringen

–>  Reisebrev SpecialOlympics Unified Tournament Italia-13-17.-oktober-2022.pdf

Hop Stars ble tatt ut til å representere Norge i Special Olympics European Unified Youth Basketball Tournament (UYT) i klassen 18-30 år i Sansepolcro. Det var 24 deltakende lag fra 16 forskjellige land, totalt 240 deltakere. Unified er et konsept hvor personer med og uten spesielle behov/funksjonsnedsettelse spiller på samme lag.

Norge bestod av 6 spillere fra Hop Stars og 4 Partnere fra Hop BBK sitt 2.divisjonslag:

  • STARS spillere: Martin Hop Andersen, Peder Palmstrøm Hald, Ole-Vidar Torkildsen Skjensvold, Erick Merkesdal, Elisabeth Dale Larsen, Tonje Tynning
  • Partnere: Marius Nordbø, Mikal Hop Andersen, Daniel Sandven og Fredrik Lie-Nielsen.
  • Coach Nina Hop og Therese Iden.

Laget fikk sølv og leverte en fantastisk turnering. De kan være veldig stolt av innsatsen som ble lagt ned. Vi hadde aldri trodd vi skulle komme så langt i turneringen. En spesiell takk til Partnerne som har gitt STARS spillerne muligheten til å delta i Special Olympics European UYT.

Hop BBK i U16 NM – Hop hevder seg i Region Øst på Hønefoss

Hop BBK klarte å hevde seg godt i U16 NM til tross for skade på jentelaget. Guttelaget utfordret finalelaget Sandvika og fikk en god plassering.

U16-jentene fikk en tung start på NM med et knepent tap mot Skjetten i den første puljekampen. Vondt ble til verre med en alvorlig skade på en veldig sentral spiller i den andre kampen. Det medførte at vi måtte endre fokuset videre i turneringen, sier hovedtrener Petter Schancke. «Jentene måtte akseptere nye roller og utfordringer. Vi fokuserte på personlig utvikling og idrettsglede». Her scoret jentene tidvis høyt forteller hovedtrener Petter Schancke.


Foto: Arild Sandven

Det ble to solide tap mot de to finalelagene Ulriken og Kjelsås. I den siste kampen mot Tromsø, hvor de spilte om plassering for 7. eller 8. plass, ledet laget lenge. Men den tynnslitte troppen klarte ikke å holde helt inn, så det ble et nytt tap, og de endte med en 8. plass. Jentene kommer sterkere tilbake neste gang, avslutter Petter Schanke.


Foto: Arild Sandven
U16 NM ble en vellykket turnering for U16-guttene. De dro i år kun med spillere fra Hurricanes. Guttene vant 3 av 5 kamper og slo byrivalen Gimle. Lagene fra Region Øst dominerer i gutteklassen, men Hop spillerne klarte å utfordre og overraske en del av østlandslagene.
Ullern hadde aldri tidligere tapt for noen av helgens NM-motstandere og var den store favoritten før de røk mot Sandvika i semifinalen. Hop guttene spilte tidligere i turneringen kamp mot Sandvika og tapte kun med 5 poeng, så de klarer å hevde seg mot de beste østlandslagene. Guttene endte til slutt på en femte plass.
Guttene gledet seg lenge til turneringen og var klar både mentalt og fysisk. Spillerne klarte å holde høyt fokus og konsentrasjonsnivå gjennom hele helgen. Høydepunkt i turneringen for vår del kom i siste kampen på søndag: det var ekstra deilig å slå Asker i kampen om femte plass, når vi tapte mot dem tidligere i gruppespill, sier hovedtrener Andrius Zulpa.

Foto: Hop BBK
U16-guttene tar med seg positive opplevelser fra U16 NM videre de neste årene.


Foto: Hop BBK
Jeg føler meg veldig heldig og takknemlig for å kunne være en del av dette laget – for en gjeng, avslutter hovedtrener Andrius Zulpa.

Hop BBK gratulerer jentene og guttene med oppnådde resultater i U16 NM 2022 og retter en stor takk til trenerne Petter Schanke, Andrius Zulpa og Ole Jakob Sandal samt engasjerte foreldre og supportere.

U16 NM

Hop BBK deltar med jente- og guttelag i U16 NM 29. april til 1. mai.

Jentene er i pulje med Ulriken, Kjelsås, Skjetten og Kirkevoll. Jentene har første kamp fredag kl 16:30 mot Skjetten og guttene har første kamp fredag kl 18:00 mot Asker. Guttene er i pulje med Asker og Tromsø. Kampene og livestats kan følges på «MinBasket».

Kampoppsett U16 NM
https://honefossbasket.no/wp-content/uploads/2022/03/kampoppsett-u16nm.pdf

Hop BBK ønsker jentene og guttene lykke til i turneringen.

Innkalling til årsmøte i Hop Basketballklubb 2021

Innkalling til årsmøte i Hop Basketballklubb 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Hop Basketballklubb. Årsmøtet avholdes 17.03.2022 kl. 19.00 på Hop skole.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 3. mars 2022 til post@hopbasket.no

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter er tilgjengelig her:

Se årsberetning

Se saksliste

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Hop Basketballklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Hop Basketballklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Hop Basketballklubbs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Erlend Keilen, styreleder, kontaktes på 91628777 eller post@hopbasket.no.

 

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret